Skovl selv sne

Vikar-raseri udgivet første gang på Marens Blog

Sidder i svagt duvende båd og leger med teknikken bag dettehersens blog-noget. Ville egentligt først poste noget i morgen, men så et prægtigt banner lige her på siden, konstrueret af is-agtige bogstaver på is-agtig baggrund. Og uden nonsens. Bare “SKOVLSNE.DK”

Hurra! En ny kampagne. Åhh, jeg trængte osse sådan.

For kun med kampagner ved vi at man ikke må pjekke, og man skal huske kondom, og ikke mobbe på arbejdspladsen, og ikke få stress, og ta’ nu cyklen, og huske elsparepæren, og for Satan i Helvede pas dog på de højresving, og vask så hænder, din fugleinfluenza-gris, og stå til højre på rulletrappen, og spis seks frugter om dagen, og spar på vandet (vi bruger 110 liter pr. person om dagen, you know), og elsk nemID, og æd mindst en torsk om ugen, og gå i paniiiiik, for nu kommer det nye tv-signal, og pak din kuffert så den ikke er for tung for dem der skal smadre alt indhold i den ude i lufthavnen, og drik alkohol fra en pipette og døøøød over cigaretterne.

Men skide smart med så kikset et banner. Så amatøragtigt at jeg MÅ klikke. Og se, her er gode råd til hvordan du skovler sne. Der stå fx:

Du skal bruge:

  • en kraftig kost
  • en almindelig skovl
  • eller en sneskovl
  • grus/salt

Går det for stærkt? …så læs igen, og tag måske notat. Og når du er klar til mere, så snup denne:

For at bygge en snemand skal du bruge:

  • sne – masser af sne
  • lysten til at lege
  • en gulerod
  • otte kulstykker eller sten

Hold dog op! Det er nyt for mig. Der er snemandsregler!!! Troede ellers at man ku’ nøjes med syv stykker kul. Så mega nice at få på plads.

Der er guddødemig også et helt elendigt skovle-sne-spil. Og “gode” råd om opvarmning af arme, ryg og ben inden rydderiet.

Nå, har vidst ikke den store pointe. Men kors altså, jeg bliver ægte fornærmet når nogen taler til mig og mine venner som om vi er idioter.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s