Propaganda med stil

Fantastisk fredag. Men lad den nu ikke løbe løbsk:

Mange flere her. (Advarsel, pænt fucked-op kvindesyn forude.)

Reklamer

8 thoughts on “Propaganda med stil

 1. Du godeste for et sygt kvindesyn. Det åbenbart kvindernes skyld, at kønssygdomme bliver spredt. Men de kan jo ikke gøre det alene. De har jo også fået det et sted fra, og dem de har fået det fra er vel lige så ansvarlige. De mænd (man må vel sige at målgruppen er mænd) plakaterne henvender sig til har også et ansvar for ikke at give det videre, hvis de allerede har det, men det bliver der ikke sat fokus på.

  Det illustrerer på fornemste vis de forskellige måder mænd og kvinder med et aktivt sexliv blev og til dels stadig bliver dømt på.

  Det var så lige et surt opstød fra undertegnede. Beklager. Mine strømper ikke engang røde i dag.

  1. Det ligner Joan Collins SÅ meget!

   Det er jo helt sygt med det der. Jeg kan godt lide det er syfilis og gonorre man skal passe på og ikke klamydia, der – troede jeg – var langt mere udbredt blandt prostituerede. Og så at man ikke skal forsøge at undgå at gøre damerne gravide. Næh nej, man skal bare passe på man ikke ødelægger fædrelandet ved at få en kønssygdom.

 2. Ja, det er ret vildt. De arme soldater bliver lokket af skruppelløse ludere som er lækre på ydersiden og dødeligt syge på indersiden. De små drenge har næsten ikke en chance.

  Og tjek også hvordan husmoderen er en snehvid, uskyldig engel der passer hjemmet.

  Man er ikke i tvivl om at luder-eller-madonna-myten er/var pænt tyk i Staterne.

 3. Hæ. Hvor er det dog godt med en klar ansvarsfordeling!

  ……..Det minder mig om; Lise Nørgaard fortæller i sin selvbiografi om at hun som ung og sprød fik en kommunistisk bejler. Han gav hende forskelligt opbyggeligt lekture – Herunder en historie der foregik i en hytte Sibirien, hvor der boede en flere mænd og kun éen kvinde. Som de sande kammerater de var, blev det besluttet at være kollektive kærester. Så gik det hverken værre eller bedre, end at de alle fik en kønssygdom, hvorefter mændende trak lod om hvem der skulle gå ud bagved og skyde kvinden.

  “Siden da har jeg altid været overbevist om at kommunismen ikke var noget for mig” , som fruen skriver (frit efter hukommelsen)

 4. Jeg bjergtages af kunstnerens evne til at illustrere kvindernes indforståethed (øverste plakat). It’s a big club…… And you ain’t in it !
  (høh ! Vipse bli’r SÅ edderspændt rasende hvis hun ser det her….. Me like)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s