Ekspert raser: derfor skal du ikke læse denne blog

Fem af de allerstørste overskrifter på eb.dk netop nu:

Apple sælger tre mio. iPads på tre dage

Kan man få en plug-in der fjerner alle artikler om Apple? De laver computere og telefoner, ikke mad til alle i Afrika eller atomvåben til rockerne.

Restaurant sat i brand for anden gang

Fra bunden af mit hjerte: hvad rager to påsatte brande på “Restaurant Bolden” i Gladsaxe andre end de lokale? …what, I har dårlige video-optagelser af FLAMMER?! For Satan, ryd forsiden!

Racismeanklage mod Blachman

Gentag efter mig: X-factor… er… ikke… virkelighed. Sig det igen. Og igen. Og igen. Og sig det videre. Og drik ikke vandet. De har puttet noget i.

Er denne treårige fra al-Qaida?

Nej.

Klaus Paghs ekskæreste løsladt

…?

Reklamer

8 thoughts on “Ekspert raser: derfor skal du ikke læse denne blog

  1. Den med Blackmann er for langt ude.. Jeg læste engang en artikel på Ekstra Bladets hjemmeside om at man kunne dø ved at gå i sandaler!!!! Man kunne få farlige bakterier på fødderne.. Så hvad end du gør: GÅ ALDRIG I SANDALER.. Du kan dø af det..

    I en anden artikel skrev de om, at en kvinde havde tvunget en udviklingshæmmet til at spise finger negle.. Den artikel var oversat fra engelsk, og journalisten på EB var så dum, at han ikke fattede at det drejede sig om søm, og ikke negle.. Sætningen: ” ….og andre metal genstande”, sagde ham åbenbart heller ikke noget.. :)

    1. Hvor ER det en klasse-misforståelse! Det KAN da ikke være seriøse journalister der sidder og genererer såkaldte “nyheder” på det site?!? I så fald en skændsel for professionen! KH Lisbeth

  2. Fantastisk indlæg! Tak fordi du minder os om hvad der betyder noget her i livet. Og hvad der ikke gør. Måske skulle EB læse med…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s