Kirken + homo = Love

Har I set magen?

Ikke for at blære sig med at “vi vandt”, men fordi det rummer et ovenud dejligt budskab. Som at se tidligere fjender give hånd og sige “aldrig mere krig”. Inde i kirken bag banneret kalder de den slags for “næstekærlighed”.

Desværre er stadig et par forvildede oldschool-biskopper og Indre Mission  der påstår at biblen skal tages bogstaveligt, og derfor kan KUN heteroer vies. De mangler stadig at forklare om utroskab skal stenes bort, for det står der også. Men lad nu de fordrejede ligge, for der er otte andre biskopper som støtter. Tak til dem. Og til alle de præster som ryster på hovedet af deres middelalderkolleger. Det er dem der rækker hånden ud.

Over dem alle er Stefanskirken på Nørrebro, der i årevis har haft en homoseksuel præst i spidsen – en klog mand der nu selv skal giftes. Se lige, hvordan de på det aller-sejeste har lagt tårn til regnbuen. You rock!

Kompositorisk havde fotografen ikke en chance for at gøre det så godt som billedet med politimanden og ællingerne, men budskabet kravler sgu deropad. Jeg synes personligt at det burde gå landet rundt. At børn, borgere og bedsteforældre bør se det og tænke “Ja, dét der, det er en ægte FOLKEkirke i mit Danmark!”

Foto: Thomas Madsen-Mygdal – http://www.23hq.com/mygdal
Reklamer

3 thoughts on “Kirken + homo = Love

  1. Nogle gange, er jeg ikke så stolt af at være dansker. Men andre gange, er jeg SÅ stolt, at jeg kunne sprænges. Det er SÅ fantastisk at den endeligt lykkedes. Men samtidigt er det utroligt sørgerligt, at vi først er blevet gamle nok til at tillade kærlighed i 2012 – det skulle være sket for mange mange år siden.

    Men nu er vi her, og fra på fredag træder loven rigtigt i kraft! Det er jeg satme glad for.

  2. JA til Love i alle aspekter! lad det brede sig til alle andre varitationer: udover alder, hudfarve, religion….

  3. Det er super godt, og vildt at det faktisk endelig lykkedes, men det havde vi jo nok alligevel set komme! Skønt at DK nu hylder kærligheden helt!

    Knus Sarah Løvschall.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s