Apropos e-l-e-n-d-i-g journalistik

Vores alle sammes håb om retskaffenhed og borgerlige dyder hed en gang Birthe Rønn Hornbæk. Hun talte sine egne midt i mod når de gradbøjede reglerne og hun stod fast på ordentlig opførsel. Flere af hendes slags i alle partier, tak. Troede vi.

For så blev hun integrationsminister. Og så afslørede Information at hun var direkte involveret i misinformation og obstruktion af op mod tre hundrede stats- og ofte voksenløse børns sager. Så kriminaliserende at hun måtte gå som minister. Statsløse børn på ensom flugt i et fremme land. Nice touch.

Så i dag langer hun på en såkaldt “netavis” (denkorteavis.dk) ud efter politiker-kolleger fordi de “modarbejder politiet”. Nogen af dem fra Enhedslisten var nemlig med til at danne blokade om Brorsons Kirken da irakerne gemte sig der. Og Politiken bringer et referat under store typer.

“Den Korte Avis” er ikke en avis, men et borgerligt talerør. No problem, bare man ved det. Men tror I journalisten på Politiken er i stand til at ringe til Rønn og spørge om hun kan forklare hvorfor Rønn bevidst må bryde internationale regler og dermed i stort omfang ødelægge endnu mere af nogle MEGET udsatte børns liv, mens andre ikke må stå i vejen ved indgangen til en kirke?

Hvordan kan man nogensinde lade hende score gratis point på at fremstå retskaffen?

Fucking vatarm af en useriøs, uskarp, uprofessionel, uværdig, uduelig, ubrugelig, uopmærksom, usaglig, u-u-u-u-u… lorteringe levebrødsjournalist og bagvedsiddende redaktør. Og det sker sgu hver eneste dag.

.


Bliv Facebook-ven
Klik lige her og få besked på FB når der er nyt på bloggen. Plus lidt ekstra snacks.

Reklamer

5 thoughts on “Apropos e-l-e-n-d-i-g journalistik

      1. :-)
        Nææ, det er ofte en dårlig idé. Du har ret. Meeeeen, på den anden side er vi jo også nødt til at forsøge at tale med de sure/bange/forsmåede/uoplyste for at se om de måske kan lokkes på lidt medmenneskelige i stedet for de løgne de ellers er blevet spis af med.

  1. Åh, amen. Sad fandme selv og tænkte det. Syntes dog også det var lidt… ikke sjovt, men smilfremkaldende at hun kaldte Enhedslisten udemokratisk og derfor ville jage dem ud af folketinget. Ahem. Ironi af fedeste slags?

  2. Kan godt huske, da jeg også selv syntes, at hende bulldog’en havde integritet. Siden da har jeg vist bare skammet mig over at dele nationalitet med hende

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s