Død opfinder dræbt af trans

Vi taler om verdens mest irriterende produkt. På den ene side svært at undvære, på den anden side hjerneødelæggende nederen i brug. Gør ikke som man vil at det skal, går i u-du bare man trækker vejret i nærheden og koster det hvide ud af anus når man tænker på hvad det består af.

Nej, det er ikke danske medier vi taler om. Så ja, helt korrekt: malertape.

Hvad er der med det beige-gule knald? Pissesvært at sætte HELT lige på, selvom det for Helvede er præcis det som er meningen. Og er det påsat forkert, så er der 86 procent risiko for at tapen knækker eller filtrer sig sammen hvis du prøver at flytte den. Burde hedde “Ærgrelser på rulle – Nu med mere frustration”.

Og hvorfor gror det bedre fast end cement, ketchup og børns daggamle snot om næsen, bare det har siddet på mere end et døgns tid? Hvis man skal male flere gange og vente på at lagene tørrer, så tager det sgu da længere tid end det.

Og hvordan kan en rulle tyndt papir med alt for kraftig-dårlig lim koste både 30 og 40 kroner? Så skulle en pakke lokumsditto og en limstift tilsammen koste over 500. For ikke at tale om den fiffige funktion, at hvis man ikke bruger det hele (fordi man indlægges akut på psyk eller arresteres) så bliver limen til sten mens man bliver rask, så rullen er endnu mere ubrugelig næste gange. Og kommer til at ligge sammen med de 11 andre ruller der heller ikke duer mere.

Opfinderen er sikkert død nu, fordi andre venlige sjæle allerede HAR taget hævn. Men hvis typen lever, så skulle den rulles ind i sit eget produkt fra top til tå. Grundigt. Fucking aggressivt oldschool-husmoder-grundigt. Ind-mellem-tæer-og-fingrer-og-andre-steder-grundigt. Helt ind i revner og sprækker. Og først få lov at komme ud fra det næsten-mørke rum med komodovaraner og Thulesen-Dahl når hun har fået det HELE af igen ved egen hjælp.

Har Jacobine ret? Ja.

Nå, Elizabeth Med Det Rustne Garn maler jo ikke sig selv.

.

___________________________________

HEJ, skal vi være venner?!
Følg med på den nemme måde – og bliv ven med en ægte trans: facebook.com/jacobinesblog

Reklamer

12 thoughts on “Død opfinder dræbt af trans

 1. Hej Jakob!

  Jeg bruger malertape hver evig eneste dag, og har aldrig haft de problemer du beskriver. Så hvis du stikker mig din adresse, så sponsorere jeg gerne et par ruller ordentlig tape – så du kan male uden at blive dybt irriteret.
  Store knus fra en glad malerpige :-)

  1. Åhh, en prof! Hurra!

   Du skal nu ikke sponsorere noget, men tak. Men er der et særligt mærke at gå efter? Interessant hvis der er forskel i kvaliteten.

   Og det med at tapen gror fast, det oplever du ikke? Guddommelig indgriben! Synes ellers man kan se de der grimme spor af malertape over alt i nationen. Især på ruder og stikkontakter.

   1. Jeg ved ikke om vores malertape hedder noget specielt, men hemmeligheden er, at du skal købe det i grossist centre. Flügger, Sadolin farveland osv.. Og så findes der forskellige typer tape, alt efter hvad du skal male. Feks er tapen til vinduer blå. Den klæber rigtig godt fast, men den kan et eller andet magisk, så den aldrig brænder sig fast. Så du slipper for at kæmpe med den.
    Tapen til vægge er lys orange, tape til paneler er gul osv.. Der findes en fin lyserød – men den har jeg ikke fået afprøvet endnu.

    Som Ina skriver, så skal du huske at når du har malet sidste gang, så skal du trække tapen af imens malingen er våd. Og så skal du hive skråt. Ind mod væggen. Så lover jeg dig, at tapen er nem at få af. :-)

    Det eneste jeg ikke kan hjælpe dig med, er kanterne efter tapen. Hvis man ikke kan beskære i hånden, og vælger at bruge tape, så må man affinde sig med de grimme kanter. Desværre.

    Du spørger bare, hvis du har brug for flere råd :-)
    Og jeg sender dig gerne nogle ruller. Du råber bare højt. Jeg svømmer nærmest i tape :-)

    1. Forskellige farver?!? Kan man stole på det? :-)

     Vi tjekke ud næste gang. Og bare rolig, køber KUN proffe ting. Min båd er kræsen.

 2. Go malertape koster….og dur. 3M hedder det der kan sidde i lidt flere dage UDEN at rykke humøret i laser. Så du er nok nødt til at punge ud og købe det hos en malerforretning. Aldrig aldrig hos Netto, Lidl, Føtex eller andre lyssky forretninger der sælger alt mellem himmel og jord. Men et andet godt råd er, at skidtet rykkes af så snart der er malet, mens malingen endnu er fugtig! Giver lige kanter. Men. Igen gøres det med forsigtighed så ikke tapen ramler ind og laver pletter og streger hvor det ikke skulle have været….Skal jeg komme og male for dig søde Jacibine….smiler stort….

 3. Vildt morsomt indlæg! Og så er det da totalt spitzenklasse at der straks er en masse damer der har helt styr på dét med malertape. elsker at blive både klogere og underholdt på én og samme tid. Kh lisbeth

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s