Hvilken film er virkeligheden?

Nå min væn, du zynes at 3D-printeren var zjov? Nu du vil ze noket andet, zom er dumpet ned fra framtiden, jah min væn? Noket helt zærligt? Noket rigtigt tozzet noket, men zom altzå findez?

…Ahem, undskyld. Kremt. H-hmm. Den stil orker jeg vidst ikke i længden. Vi prøver igen.

Men altså; der ER faktisk fremtidsteknik derude som er værd at glo på, osse for damer, mænd og transer der ikke orker gadget-hysteri.  For hvad med en bil som kan fucking styre selv? Selv finde vej rundt i helt almindelig trafik, ja. Helt, som i HELT selv.

Som ruller op foran din dør når du har tilkaldt den? Som triller dig på arbejde mens du vender ryggen til rattet og sover? Som selv finder en p-plads når du er steget ud? Som henter tøsen fra fodbold? Selv kører på værksted, men da selvfølgelig først når afløser-bilen holder klar foran din dør!?! Som tager hensyn til andre trafikanter – også Pia Kjærsgaard – bedre end du selv kan gøre? …Ja, i fremtiden, siger du? Nej sgu. Nu. Virker. Findes. Er i brug. Kørekort er snart historie.

Ak ja, du er nu blevet så gammel, så det der var fremtiden er blevet til nutiden. (Sorry).

Fair chance for at den kører på danske veje om fem-ti år. Har nemlig allerede kørt flere 100.000 kilometer på offentlig vej i Nevada og Californien og Google mener det DYBT seriøst. Bilen er på en måde deres ultra-app fra Helvede. Se selv. Her er en lidt for sød, men sandfærdig, film om den.

 

Og det allerfedeste: Google er så snedige og miljøkloge at de bygger udstyret så det kan monteres på allerede eksisterende biler. Fucking sweet. (Nå Apple, er jeres mobiltelefon stadig sej?)

Åhh, så er der også lige et par syggo-briller hvis du stadig ikke synes at fremtiden er ankommet. De er pænt vilde. Kan vise vej direkte på glasset, læse tekstbeskeder op i dit øre, og sende pæne, OK-lækre videobilleder af hvad du ser lige nu til hvem der gider kigge. Og alt muligt andet om kort tid, når alle mulige andre bygger opfindsomme apps til dem. Hvad med “Doom” på offentlig vej, fx. Eller en lille pil der altid peger dig i retning af Mekka i den periode af dit liv hvor du er en bedende muslim? Sådan noget halløj har vi set i utallige sci-fi-flicks, men ikke på knolden af vores nabo. Før om cirka to år fra nu, dat is.

For Google – det er nemlig osse  dem der laver brillerne – HAR allerede lavet en model der virker og som de sælger til inderkredsen af programmører/nørder for 9000 klik. Hvis du gider, så er der her et nedklip af en blære-røvspræsentation, men filmen er kedelig, så spring over. Bare tro mig på at det er sandt.

 

Det nederen: Google har hermed opfundet endnu flere dimser som skal forbruges og blive til skrald. Det går ikke i længden. Jorden løber tør.

Det opperen: at når dimserne skal skrottes en gang i fremtiden, så har de også lavet en maskine der kan omdanne dem til Ben & Jerrys med småkagedej. Uden kalorier.

.

___________________________________

HEJ, skal vi være venner?!
Følg med på den nemme måde – og bliv ven med en ægte trans: facebook.com/jacobinesblog

Reklamer

2 thoughts on “Hvilken film er virkeligheden?

  1. Kære Jacobine

    Jeg har ikke læst dig før, men er fast fan fra dette sekund. Hvor er du sjov men også alvorlig.

    Jeg startede med at læse om dit udspring. Du er så modig og sej at jeg kun kan råbe: Fandenædemig sejt! Med sejt på. Hurra for dig. Nu har jeg læst lidt rundt, og så kom dette indlæg. Skidesjovt.

    Tak for en helt vild god blog!!! :-) <3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s