Intet Nyt Fra Sydhavnen – 5

Det startede med at jeg stak hovedet ud og opdagede at det trøstesløse hotel bag båden for en sjælden gangs skyld gjorde sig ok. Det havde regnet og luften var frisk og solen var så småt på vej videre hen til nogen andre heldige.

Den kølige aften passede godt til en sjælden gæst: risengrøden, som jeg lige holdt en kort røre-pause fra. Og jeg opdagede at der var pænt over det hele, også i retning mod den del af havnen, som med sin lange stensætning normalt ikke er sjovere end nøgne pløjemarker i regnvejr. Men altså ikke så slem i dag.

Nu, hvor jeg ser billederen på skærmen, virker de alligevel ikke så Ka-Pow. Måske fordi de er au naturel og ikke hældt igennem porno-filtre på Instagram eller fiflet i farverne i PhotoShop. Sjovt som man vender sig til smagsforstærker. Men det var nu pænt IRL.

Der var vindstille og solen sank med de der magiske, gule toner der gør alting lidt uvirkeligt. Og der duftede af vand. Regnvand og havvand. Og desuden så var der mundvand, jo. For risengrøden var færdig.

Åhh ja, man skulle bo på en båd, hva’? Der er nice.

Men tjek lige dråberne rundt om skålen, så. For de ligger nemlig så fint og perlende fordi Elizabeth Med Det Gyldne Hår har fået ny makeup. De dråber feder den på hendes spritnye maling, gør de. Som hun ved risengrød ikke smurte på af selv, skulle maler-transen lige hilse og sige.  Seks fulde dage med slibemaskiner, klatter, støvmasker, ikke så få 1000-kroners udgifter og Ærgrelser På Rulle. Indtil videre endda kun, for jeg er ikke færdig med dækket, så der er mindst fire dage endnu.

Men pyt.

Reklamer

4 thoughts on “Intet Nyt Fra Sydhavnen – 5

  1. Ja, Sydhavnen var umådelig smuk i går. På den der idylliske måde, der gør Estatemæglere våde i trussen og os andre bløde om hjertet. Ah, SV, din gamle luder!

  2. Jeps, det er et mega-undervurderet byområde. Mange skæve eksistenser, men fredelige og hjælpsomme. Som at bo i en landsby. Har selv boet på Stradellasvej. Kom direkte fra ultrasmart Vesterbro-lejlighed, men faldt alligevel pladask for SV.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s