Musik redder bananfluer

Stener musik på YouTube. Burde ikke, for Elizabeth ligner ikke engang en havneluder. Hun ligner en social taber OG en havneluder. Og kommunens genbrugsplads. Der er opvask i bunker, klamt tøj på gulvet, krummer i sengen, høje hæle hist og pis, en afdanket boa på knagen og bananfluer i luften. En uge på voldsom overarbejde har sat sine spor. Så hele denne grå søndag skal der ryddes op. Ingen overspringshandlinger, det er hvad jeg har lovet mig selv.

Kan du forresten lide Lucy Love og den slags? Måske Gagas “Telephone”-video. Eller indrømmer du, at hvis ikke Rene Dif var så ringe, så ville Barbie Girl videoen have en OK stil? Så slik lige lidt på Kreayshawn, suuuuuper plastik-comic-dance-tøse-duo der kan redde enhver fest. Hænderne op til de skraber loftet! Og teksterne handler om stoffer, vold, sprut og endda om lysten til homosex et enkelt sted, men absolut ikke på den socialrealistiske måde. Det er så pop-volds at man bare MÅ hoppe op og ned. (Men ikke – fucking ærkedødssynd! – på en iPad-højtaler eller sådan. Der SKAL bass på.)

Hey bitch, do you really really wanna go hard?
Go in the crib, steal your step father’s credit card
And take the car and do circles in the parking lot
Scream at the top of my lungs like la la la la la la la la la la la la

 

Nå, opvaskebørsten får jo ikke mugpletterne væk af sig selv. Og tøjet skal hentes oppe i vaskerummet.

Men måske skulle jeg alligevel lige gen-begejstres over dem her? De kalder sig “We Are The World”, men har desværre ikke har smidt noget af sig i flere år. Kan bare SÅ godt lide disse to foruroligende og inciterende videoer. Cirka 1000 gange mere artsy end ovenstående pop-orgasme, men osse volds.

 

 

Argh, fuck det. Rengøring bliver sgu i morgen. Jeg snupper en Porter og en Rød Kings og ruller mig ind i YouTube. Carpe diem til jer, bananfluer. I fik et døgn mere.

Reklamer

4 thoughts on “Musik redder bananfluer

  1. Man skal huske at leve nu! Tænk hvis du blev kørt over i morgen, så havde du spildt den sidste dag med at rydde op ;-) – Overspringshandlinger er nødvendige for den mentale sundhed!

  2. Velkommen til overspringshandlingernes paradis….Har udviklet mig til en værdig førsteplads i så henseende…. Dog er det PC,en der har stået for tur, men efter en kraftig afvænning med deraf følgende abstinenser (var ikke PÅ i 10 dage pga. flytning) er det nu musikken der har overtaget. Ret dejligt forøvrigt….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s