Mormor-kjole?!

Ja, der sidder man så. I en homo-approved AirBNB-lejlighed hvor værten har lagt VOGUE frem på badeværelset og sender en SMS for at fortælle at der er marihuana-trøfler i fryseren. Med byens-lys-udsigt og det hele. Men er faktisk i disse sekunder lidt ked og sur, fordi det er sidste aften og… og… ved det ikke. Bare rejse-gnaven.

Vi prøver dog at holde humøret oppe med rom og den fucking sidste smøg. Og Neil Young på anlægget. Og imens vågner I op i Danmark og glor forbi her på bloggen. Og tusind tak til alle jer der kommenterer så sødt. Men hov! Så er der nogen der siger mormor-kjole! Og den salgs! Hey! Den kjole er sød! Den er luftig! Den er blevet overdraget fra kæresten.

Og helt ærligt – come on – tror I virkeligt at transen er kørt ud til en fucking fortidsørken på den anden side af Kloden for kun at lade sig affotograferer i et nydeligt & tækkeligt antræk?

Tsk-tsk.

Reklamer

11 thoughts on “Mormor-kjole?!

 1. HIP HIP!!! NOW you’re talking. Yummi (og fuck nogle gode stænger!) Undskyld for kommentaren om mormor-kjolen. Tænkte at nogen skulle tage tjansen med at være kritisk – frygtede at det næste ville blive burka, som måske nok er en kvindeting, meeeeeen….

 2. Hey, du skulle være model…
  Og jeg forstår dig – de nye vide opl¢ftende horisonter i landet, hvor alt kan være muligt, er overvældende.
  Du må tage alt med hjem til DK…. Horisonterne, den sk¢nne garderobe og din selvbevidste udstråling :-)
  (men du må nok hellere lade tr¢flerne blive)

 3. Halløjsovs, så vågnede vi også i Herning. Ja, det er da nogle umanerligt pæne ben, du er udstyret med. Og virkeligt nydelige trusser, (ja, man skal vel ha’ det hele med) – er det dametrusser til damer eller trusser til mænd? Anyway, lækkert billede. Du så nu også sød ud i mormor-kjolen, men godt at se, at der stadig er lidt spjæt i transen.

 4. Sådan… Bring on The Feriebilleder. Det er modig, det er sejt. Du ligner et menneske, der har det lækkert. Og dét er lækkert.

 5. SÅDAN! Tror da nok der skal stå ekshibitionist ved siden af mormor og trans på dit visitkort! Meget bedre, i mine øjne!!! Kh lisbeth

 6. Vi har alle sammen en “mormor” kjole i skabet, og på ind i mellem, hvorfor skulle du ikke også.
  det ser så sjovt og livsgladt ud det forrige billede.
  Og så piiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffttttttt, hotte trans på dette.
  Melder mig til koret, om du er modig og sej, håber ikke du stoppet dit semi-offentlige transeri, for det er så lækkert, og lærerrigt og læse om.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s