Postkort fra vildnisset

Har prøvet at gøre nedenstående sjovt. Som en fjollet modeserie, for eksempel. Havde også gang i en gakket turistguide kaldet “Rejsning i USA”. Det blev noget hø.

Så nu viser jeg dem bare, ok? Uden nogen ironisk distance, næsten. For jeg synes de er sjove og flotte. (Tusind tak for fodo, Cecilia.)

Det er jo det med “flovhed” eller “stolthed”, at det er gået op for mig at man selv kan vælge hvilken slags man vil leve i. Som tidligere proklameret: mønten har samme værdi ligegyldigt hvilken side den viser frem. Det er dog nemmere sagt en gjort at være trans-stolt, når angst, forkerthed og forvirring står på lur. Er det bekymringerne, skuffelserne og den evige sceneskræk værd?

Heldigvis er der også livsbekræftende belønninger gemt i stoltheden, og det er selvfølgelig dem der hiver læsset afsted. For eksempel når søde mennesker synes man er cool og lækker, når byturen bare bliver en lang optur eller når det viser sig, at man har medbragt det perfekte udstyr til de krævende strabadser i naturen.

.

Joshua Tree Park – “Den glade enke”

.

Grand Canyon – “Tør hun springe?”

 

Death Valley – “Jeg, ØrkenWoman, ser alt”

Joshua Tree Park – “Smag er jo en relativ størrelse”


Få trans-nyt og andet karse pr. automatik – hop med på facebook-siden <-klik der

Reklamer

12 thoughts on “Postkort fra vildnisset

  1. Du er smuk, lækker og et dejligt menneske…. Og fantastisk modig…. Er sgu stolt af at kende dig.!…

  2. Hvornår bliver du scouted som transmodel? Hep hep for billedserien – work that camera, babe. Og også thumbs up til fotografen. PS. Er læder-/leo-jakken købt i USA eller herhjemmefra. Den er SÅ fed.

  3. Fandeme smukke billeder! Vil gerne give dobbeltkompliment – til dig & din virkelig gode stil OG til fotografens skarpe, præcise billeder!

  4. Åh jakob, dine stænger er simpelthen så smækre – kan godt forstå de firmaer der bruger mænd til at vise nylonstrømper på, I har jo bare SÅ meget flottere ben end vi genetiske damer! Synes den sort-røde kjole er et hit til dig!!! Granny go home :-P Kh lisbeth

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s