Usynlige kunstige negle

Ja-ja, når man driver en blog skal man sgu også skrive på den. Ellers falmer den og hyggesnakken dør ud… Men fuck nu de lidt for lange pauser herinde. Vi ved jo godt at medicinalindustrien, damebladene og narkobaronerne holder monster-fest på indtægterne fra dårlig samvittighed, så lad os prøve at begrænse den salgs. Må være rigeligt at transen græmmes over at jeg stadig ikke har fået styr på hans privatøkonomi og at der stadig er breve i bunker som hun er skide bange for.

Så nu skal I høre noget mærkeligt: Jeg har haft dramatiske og ganske iøjnefaldende franske negle på i snart en måned. Oprindeligt støbt, slebet, poleret og lakeret af en noget sløset kvinde i San Francisco, men senere stærkt forbedret af Robert inde på Vesterbrogade, som kraftigt nedtonede billig-luder-look’et. Jeg er trods alt ikke Snookie eller Linse. Endnu.

Trods Roberts store arbejde er de ikke just diskrete, og mange vil vidst mene at netop kunstige franske negle udtryk er for noget tacky og lidt porno-agtigt. Og så vidt jeg er orienteret, er de ifølge konventionerne ikke synderligt passende til en ellers drenget fremtoning på en 40-årig skægabe. Men fuck nu det, for de er sgu SÅ dræbende cool, synes jeg. Fordi de ikke bare kan tages af eller på efter humør. Jeg kan ikke snyde når trans-modet svigter. De er en uomtvistelig statement hvor end jeg tager hen og hvad end jeg gør. Har købt brugte vinterdæk i skummelt baggårdsværksted med dem på, holdt familienuller, været cafe-vikar-tjener, siddet til timelange møder på DR, været i byen og hele pisset. For de sidder satme fast. Og dét kan jeg virkeligt lide dem for.

Det sjove er, at fucking INGEN siger en skid. Af de mange, mange mennesker jeg har mødt de seneste uger har kun en eneste voksen af egen drift omtalt de kunstige klør. Alle andre – fremmede, kolleger, venner og bekendte – lader som ingenting.

Det overrasker en del. Seje sko, nye briller eller fed frisure får jo masser af ord med på vejen, ik’? Ikke mindst hvis det er lidt vildt, spraglet eller på anden vis ekstraordinært. Tag et par knaldrøde støvler på, og hvis ikke du plejer at gå i sådan nogen, så vil det blive omtalt. Farv håret grønt og se hvad der sker.

Åbenbart er french nails on a guy på en eller anden måde uden for nummer. Måske for pinligt for nogen. Eller bare sært på en måde, så de ikke helt ved hvordan man skal snakke om det. Vil ikke falde i eller støde ejeren eller sige noget upassende, og lader derfor som ingenting. Og så er der selvfølgeligt de nærmeste venner, som jo bare allerede er vant til at sådan er jeg.

Fint med mig uanset årsagen. No worries. Faktisk synes jeg at det er rart ikke at skulle konfronteres med dem løbende, for det orker man jo ikke i længden. De er der ikke for at skabe stor debat eller vække tumult eller gør folk usikre.  De er der KUN af en eneste årsag: Jeg synes det er så fedt at ha’ dem på. That’s it. Føler mig sej, bedre, stærkere, modigere. Og ikke mindst: mere lækker. De ti små stykker håndbyggede, blankpolerede plastik er kommet for at blive i en rum tid, måske resten af livet. Jeg ved jo godt at de er alt andet end usynlige. Det er jo det, der er det fede.

Reklamer

5 thoughts on “Usynlige kunstige negle

  1. Jamen er da vildt spændt på at se dem….smiler….tag nu lige at smide et foto op her på siden, inden jeg går til af nysgerrighed…. Og Tjaaa…. det med kommentarer omkring dine negle….for mit eget vedkommende lægger jeg ikke mærke til dem….KUN når de er vildt outrerede og (adrrr) og når de ikke er videre hensigtsmæssige i den daglige brug.

  2. kom nu med det billede – af neglene og hele dig, så man kan se hvor godt det passer sammen :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s