En helt naturlig idiot

I går udgav endnu en politisk wannabe-høg fra Dansk Folkeparti et frontalangreb på alle der ikke er “naturlige”. Fx. bøsser eller mennesker der giver deres børn et usædvanligt navn. Mette Dencker hedder hun, og det er ganske tydeligt at hun sukker efter at går ned ad samme veje som Frevert, Camre og Jespersen. Den hadefulde, dat is. Og snotdumme, for nu at sige det som det er.

Men til sagen: Fru Dencker skriver i Metroekspress at det er “unaturligt” når børn flytter hjemmefra før de er 18, at mennesker af samme køn danner par (hun mener det!), at nogen børn lever i storfamilier, at nogen børn får navne der ikke er normale og at andre børn ikke kender deres far. “Unaturligt”, skriver hun sort på hvidt, og dermed er det værd at bekæmpe. Kun hetero-kernefamilien er den sunde natur, mener hun. Her har vi mao. et klokkeklart eksempel på en politiker, der ophøjer den hverdag som hun selv lever i til en sandhed, som skal gælde for alle. Hendes livform er “naturlig”, andres er ikke. Hmpf, lad os give hende justeringslussingerne en for en…

For det første og helt banalt: igen og igen og igen viser dyre-iagttagelser at dem med pels og fjer boller og nusser han-mod-han og hun-mod-hun. Den rigtige natur er altså fucking homo. Den første idiot-nål hermed overrakt til fru Dencker for stor uvidenhed.

For det andet: der er INTET i vores moderne hverdag som er “naturligt” (måske bortset fra diarre). Heller ikke fru Denckers elskede kernefamilie, der som konstruktion kun er cirka 150 år gammel og kun for alvor findes i Det Rige Vesten. Den er faktisk et ret lille og ukendt fænomen, både globalt og historisk. Og for øvrigt den mest miljøbelastende samlivsform næstefter singlelivet, fordi det kræver et køkken, et badeværelse og en røvfuld opholdsrum for hver tre-fire-fem mennesker. Meeeeget “naturligt”! …Idiot-nål nummer to, vær’s’go!

For det tredje: mener fru Dencker virkelig at “naturen” skal være vores målestok? Må jeg og mine aggressive stamme i egen lodne pels og fyldt med utøj så godt udvide vores territorium til også at gælde Fru Denckers parcelhuskvarter, og selvfølgelig voldknalde de hunner vi bedst kan lide? Sådan er naturen jo og Fru Dencker venter måske længselsfuldt på at det sker, eller…?. Idiot-nål nummer tre hermed fastgjort med naturlig harpiks og lianer til Fru Denckers unaturlige blonde, veltrimmede frisure.

Og jeg kunne blive ved side op og ned, for Fru Dencker er også meget vred på kritikken af børn-kønsrollerne i fx. børnhaver. Og på navne der ikke er normale. Og meget andet af samme skuffe. Alt bør være som det er i hendes omgangskreds, forstår man mellem linjerne. Ja, det er faktisk unaturligt ikke at leve som hende, er moralen.

Det er så forbandet nemt at hive typer som fru Dencker igennem verbal-sølet. Udstille hvor tragikomisk det er, at hun og artsfæller mener, at muslimer truer alle former for demokrati og frihed, mens de selv gør præcis det samme. Men ak, et indlæg som det du læser nu bygger næppe bro over Tumpernes Kløft og får dem på bedre tanker. Hvad skal vi dog gøre? For fru Dencker og hendes kumpaner skal selvfølgelig have modstand, også selvom de ikke ændre mening deraf. For kombinationen af dumhed og magtsyge er det sgu en pligt at slå hårdt tilbage, i det mindste for at sikre at kampen ender uafgjort. Får de magten, så får vi alle deres “naturlighed” at føle. Og når det går værst for sig, så ender vi med Belusconi, Putin, Bush og Hitler. Hadefulde moral-politikere hver og en, der undertrykker abort, homo’er, kønnene, farvede, andre religioner og hele molevitten. Fru Dencker komme garanteret ikke så langt, men hun er og bliver fra samme skuffe, den totalitære.

Men kun “uafgjort” i kampen er farligt tæt på nederlag. Så hvordan opnår vi at der bliver færre idioter, der mener at deres hverdag (og slet skjulte angst) skal presses ned over hovedet på dig og mig? Hvordan  undgår vi at vores egne og andres børn lader sig besnære at aggressiv uvidenheden a la fru Denckers og stemmer på idioter?

Vi skal bekæmpe netop uvidenheden, seføli. Kræve god seksualundervisning på hvert eneste forældrermøde på skolen. Sige fra – på den venlige måde – når kun drengene må spille fodbold i SFO’en og pigerne kun må være dansende cheerleaders med bar hud på sidelinjen. Insisterer på at folkeskolen er mange penge værd og attraktiv for både rig og fattig. Støtte ordninger og beskyttelse til dem der vil ud af tvangsægteskaber og homo-fjendske familier. Gøre det OK at spise halal i skolen. Kalde vores børn noget sjovt og smide BH’en på stranden. Gå med i en Pride-march hvis den kommer forbi. Nyde det fri liv og holde fast i at hvis der findes noget som helst naturligt i vores samfund, så er det forskellighed.

Dog, det som pisser mig allermest af, det er at fru Dencker synes at al opførsel der ikke er PRÆCIS som i glansbilledet af kernefamilien er synd for børnene. Det er en byrde at hedde noget mærkeligt, det er en byrde at være barn af en homo, det er en  byrde at vokse op uden klassiske kønsroller, siger hun klart og tydeligt. Det er helt sikker også en byrde at være barn af en transseksuel, vil hun med garanti også sige. Men nu skal jeg sige dig én ting, fru Dencker. Det er kun – KUN – en byrde for børn at vokse op sådan, så længe du og dine ser ned på den måde at leve på og kalder det “unaturligt”. Børn får deres skam et sted fra: de voksne som dig. Vil du venligst lade være med at gøre flere børn fortræd?

________________________________________________________

Del gerne hvis du er enig – det er gratis og det er vigtigt, en sjælden kombi.

Reklamer

3 thoughts on “En helt naturlig idiot

  1. Vist mange af os der ikke passer i de kasser og hurra for det!

    Min søn er vokset op mens jeg blev voksen.

    Rundet kollektiv, brugt det meste af barndommen i glimmer, er nu mest til punk/goth og nogle dage blazer og alt mulig andet meget lidt kernefamilieagtigt sker her omkring.

    Han er fandeme den skønneste mest rummelige og lækre 17 årlige jeg kender!

    Giv vores børn mulighed for at opleve mangfoldighed og rigdom herigennem, amen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s