PINLIGE, PINLIGE HELLE

Her går landet hen og endelig får en kvindelig statsminister, og så kan hun ikke engang styre hormonerne til en begravelse? Griner så hendes tandsæt går Jorden rundt og laver kendis-selfie med O’Boyama og en eller anden englænder. Godt at medierne tjekker op på det, for helt ærligt, kan det virkelig være god stil?

Og sikke nogle overskrifter nu til aften. A la:

BT: Takt-og-tone-ekspert: Det duer ikke, Helle
EB: Er Michelle rasende på Helle?

Jyllandspostens, Politikens, DRs og Berlinske overskrifter er knapt så kantede, men alle kredser dog om pinligheden. Sådan GØR man bare IKKE.

…men når man så er journalist, så kan man jo prøve at tjekke, om det nu VAR ok at slå gækken lidt løs. Man kunne overveje, om vores egne prop-i-muld-parties ikke er helt eksakt som de sydafrikanske. Det er tænkeligt, at der er afvigelser i traditionerne, jo. Husk blot vuvuzela’en.

Og er sådan en simple omtanke ikke en del af det, som en journalist med adgang til forsiden på et landsdækkende medie får en skilling for at udvise? Det er vel på sin plads at være skeptisk, når man har job som blåstemplet skaber af “sandheden”? En “sandhed” der for eksempel i denne sag påvirker en hel nations syn på sin statsministers situationsfornemmelse og generelle pli?

Eksempelvis kunne en enkelt journalist – bare en! – på en enkelt af ovennævnte redaktioner i det mindste prøve at anvende søgemaskinen “Google”, som findes på “Internettet”. For der kan man opdage, hvordan Mandelas eget folk hylder deres superhelt med passende respektfuld respekt. Og man kan se fotos af Fru Obama i grinende ikke-sur tilstand sammen med de tre andre. Og også se, at de alle fire bytter plads flere gange undervejs. Så reelt aner ingen andre end de fire på billederne, hvad der er foregået. Yder-fucking-mere så kan man se, at der også smiles og grines på de andre rækker.

Det er faktisk yderst comme il faut at fyre den af på det stadion: http://www.youtube.com/watch?v=zyqrkT9YYl8

Kunne bare et – bare et! – “ledende” medie så have haft nosser til at skive “Helle fester sorgen væk med Afrika”?

Suk.

Og så er det OVENIKØBET, når alt kommer til alt, pisseligemeget. Historien handler ikke en flueskid om noget, der er bare lidt vigtigt.

(Telefonen ringer)

…Nå? …Ok? …Ja så? Aviserne er ude i et andet ærinde? De er aktieselskaber og skal tjene penge, siger du? Og DR er hoppet på vognen, selvom deres penge kommer fra licensen? Og forargelse sælger altid bedre? Se-se. Og der er også stor seksuel spænding i at antyde en flirt mellem en magtfuld sort mand og en blond kvinde? Aha. Så historien er alt-i-alt meget bedre med en lummer-negativ vinkel der udnytter, at Helle Thorning er sjov at drille, og så tjekker man end ikke nødtørftigt – på cirka 100 sekunder – om den er sand? Jamen, tak skal du ha’ for det.

…Hov, stop, hæng på et øjeblik! …og sig mig så lige: er der så grund til ha’ ondt af, at de alle sammen er på konkursens rand?

Reklamer

3 thoughts on “PINLIGE, PINLIGE HELLE

  1. Skide godt. Noget andet de heller ikke bemærker er, at den danske statsminister åbenbart er en del af et trekløver, perlevenner med verdens to mest aggressive krigsførende nationer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s